Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


tisdag, augusti 14, 2012

Äntligen har turen vänt

Jag säger bara ÄNTLIGEN. I två år har jag varje månad köpt Postkodlotter. Tre stycken för att vara rejält garderad. Jag menar, folk vinner ju miljoner hur lätt som helst, det framgår ju tydligt i TV, så varför inte även lilla jag?

Så plötsligt händer det. Plötsligt regnar vinsterna in. Häromveckan kom ett brev som glatt berättade att jag vunnit TVÅ biobiljetter till en film som fick en svag 2:a i betyg av diverse filmkritiker. Men det är ju inte Postkodslotteriets fel.

I går hände det igen. Nu var vinsten betydligt större, då fick jag meddelandet via SMS.

Nu blir det fest, mitt postnummer var med i senaste dragningen och jag började genast räkna hem minst 3 x 100.000 plus en Volvo som de lite diskret gömt ute på gatan.

Det bidde inte så, det bidde lite mindre, 150 bagis per lott, dvs hela 450 kr insatta på mitt bankkonto inom 4 veckor. Man tackar.

Jag är så obeskrivligt glad så jag knappt kan jobba. Nu sitter jag istället och jämför olika investeringsalternativ och väger fördelar mot nackdelar. Kanske jag nu har råd att sluta jobba?