Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


tisdag, november 06, 2012

Kvinnokampens företrädare, det är jag

Av hittills okänd anledning har jag gått i spinn på kvinnoförnedrande annonser och liknande. Igår läste jag ett blogginlägg av Katrin  Zytomierska.

Vilken vidrig människa som skriver det hon skriver. Helt otroligt. Så här börjar hennes blogg:

"Asså vad är den här grejen med att det ska vara så jävla okey för tjejer att vara mulliga i Sverige? Det är nämligen inte det i andra länder."

Sedan går hon helt bananas över hur hemskt det är med tjejer som är överviktiga.

Hela inlägget är så fruktansvärt så jag tänker inte ens ge dig länken. Hon är inte värd några extra läsare.

Usch vilken usel människa hon är. Dessutom finns det företag som sponsrar hennes blogg. Ännu värre.

Min blogg är helt sponsorfri, helt oberoende, helt opolitisk, helt annonsfri och förmodligen även helt tankebefriad. Men har också bara en bråkdel läsare jämfört med denna troligen lätt störda kvinna Katrin.

Kanske ska även jag börja skriva galna saker för att öka på läsekretsen, eller kanske börja skriva om varför de dyra Setrabussarna måste in på verkstad stup i kvarten. Kanske officiellt ifrågasätta varför det kostar nästan 30 tusen för en förstaservice på en redan dyr buss.

Men sån är ju inte jag.