Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


fredag, november 16, 2012

Motion

De senaste dagarna har jag ju skrivit en del om motion. Jag fortsätter idogt på detta tema, men idag en annan slags motion.

Jag tycker någon vettig riksdagsmänniska ska skriva en motion om att SverigeDemokraterna och likasinnade i lag borde förbjudas att vistas inom universums gränser. Ta gärna upp frågan med EU också, så lagen gäller i hela Europa.

Jag tycker straffet för att inte anse alla människor lika, oavsett hudfärg, religion, sexualitet och vad du vill, ska förpassas till någon galax utanför Vintergatan.

För inte tycker du väl det är okey att människor som sitter i riksdagen kallar "vanligt" folk för det mest häpnadsväckande saker, tar järnrör för att banka skiten ur någon och dessutom ljuger som en häst sparkar?

Inte tycker väl du heller att Sverige ska styras av den typen av människor? Eller?