Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


fredag, april 26, 2013

Det här kanske kan tolkas fel

Den här tidningen är bra, M Magasin. Vem vill t.ex missa tipset att minska vikten utan att anstränga sig. Bara att köpa en baddräkt och vips, så minskar man sin vikt med 2,5 kg. Perfekt. Själv funderar jag på att köpa en svart, svart ger nämligen en extra synvilla att se smalare ut. Och snygg. Vem vill inte se störtsnygg ut redan till sommaren?


Sen blev jag också intresserad av att få finare ben. Tycker mina är rätt fula och ena knät ser för jävligt ut. Något av tidningens sju metoder borde passa mig.

Och sen det lite pinsamma, det där med mannens underlivshemligheter. Vi måste prata om det. Verkligen. Fast jag förstår inte varför vi offentligt ska prata om hemligheter.  Det ligger liksom i sakens natur att en hemlighet är just en hemlighet som inte ska spridas vidare.

Nu framgår det inte helt vilken mans underlivhemlighet vi ska prata om, men det kanske står inne i tidningen. Jag dööör av spänning att veta vems underlivshemlighet vi ska prata om. Lasse Berghagens? Tommy Körbergs? Jonas Gardells? Är det någon av dem som inte har någon du vet vad? Är det månne hemligheten? Och det kommer alltså enligt tidningen att drabba mig. Jag ryser vid blotta tanken.

En sak vill jag avslutningsvis klargöra så ingen missuppfattar läget. Jag personligen är INTE prenumerant eller lösnummerköpare av tidningen. Men man kan kan säga att det finns tillfällen i mitt liv där jag kan läsa den.