Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


fredag, augusti 02, 2013

Nu blev jag rejält upprörd

Sitter just nu och inmundigar en god frukost framför TV:n. Hustrun har slagit på fyrans Godmorgon eller vad programmet nu heter.

Mitt emellan två inslag gör de reklam för nästa gäst. Jag höll på att svimma. Gästen heter Martin Melin. Herrejesus, Martin Melin som gäst i TV4. Han ska få berätta om sin deckare som han just skrivit.

Man tager sig för pannan. Vad i hela fridens dar har den karln gjort som förtjänar denna uppmärksamhet?

Jo han vann Robinson för nåt halvsekel sedan, han är vanlig gatupolis och så har han varit gift med Sveriges deckadrottning, Camilla Läckberg. Ett sådant CV räcker tydligen för att få reklamtid i TV4.

Det är inget annat än ett HÅN mot alla andra seriösa människor som kämpar att ge ut böcker. Så väljer de Martin Melin. För att han varit gift med Camilla.

Som gammal Robinsonvinnare hade han inte blivit inbjuden. Som vanlig gatupolis hade han inte blivit inbjuden. Men som skild från Läckerg räckte det fint.

Jag lämnade frukostbordet i protest. Nu ska jag också skriva en bok. På engelska. My best blogginlägg, ska den heta.

Min pappa var en TV-kändis inom hockeyn på 80-talet. Det borde räcka som marknadsföringskanal in till TV4:s morgonsoffa.