Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


fredag, augusti 30, 2013

Projekt Vätternrundan

Nu. Nu är den seriösa delen av projekt Vätternrundan igång. Misstänker starkt att jag här i bloggen kommer att redovisa allt som rör projektet.

A. första träningspasset på gymmet nu genomfört med PT-Tommy. Rätt lugnt eftersom det var första passet. Trots det ordentlig träningsvärk i skuldror och axelparti.  Det här programmet ska jag köra i två veckor, sedan blir det nytt och sannolikt snäppet tuffare. Många cykelmuskler kommer att få sig en duvning.


B. Hotell bokat i Vadstena vilket var närmast Motala man kunde hitta rum under tävlingsdagarna.

C. Kollat anmälningsförfarandet. Knepigt. Gäller att hänga på låset när de öppnar anmälningen den 4/11 exakt kl 1900. Förra året tog platserna slut efter 2 timmar och 45 minuter.

D. Förberedande av cykelköp. Många cykelsidor på nätet har genomlästs, men ännu så länge är jag cykellös.