Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


onsdag, augusti 14, 2013

Snyggaste någonsin

Var tvungen att ta ett litet break från semestern. Du vet, förbereda löner, betala fakturor, räkna på offerter, svara på frågor. Lite ditten och datten alltså.

Visserligen är mina medarbetare högpresterande och i absolut toppklass. Men de har en svaghet. Det vet inte precis allting. Det är där jag fyller en lucka. En liten sådan , men ändå. En väldigt liten lucka, påstår vissa.

Så var jag ju också tvungen att göra en annan superviktig sak. I kväll startar dubbeltennissäsongen. I går smet jag från kontoret och inköpte nya tennisdojor, de absolut najsigaste tennisskor jag någonsin haft. Känner redan att jag vunnit ett set i princip gratis på grund av dem. Storlek 47, så jag kommer definitivt att stå stadigt.

Passade också på att få racketen omsträngat, så på materialfronten är jag nu på topp.


Eftersom det är premiäromgång i afton måste förberedelserna vara mycket noga. Startade därför dagen med en lättare joggingrunda för att få igång kroppen. Ute i högerspalten kan du se en liten Instagramfilm från den rundan.


Sen dyker jag ner i kontorspappren igen och laddar i tysthet och förbereder dessutom kommande dagars fjällvandring. Ska bli helkul.

Semester är rätt kul när allt kommer omkring.