Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


tisdag, oktober 15, 2013

Dags att recensera Alexander Bard

Du kollar väl Idol på TV4? Äsch, erkänn bara, inget att skämmas för. Även dina grannar kollar även om de säger att de såg ett underbart naturprogram.

Den där juryn alltså. Baggarna är väl rätt okey, men Bardponken, det måste ju fattas några celler här och där. Jag menar inte att han tycks gilla både killar och tjejer, jag menar hans sätt att uttrycka sig.

Klädstilen är ju bara fånig, hans grej är ju att se för jävligt ut. Det ryms ju inte ens inom rubriken "stil" utan bara inom rubrikten "hjälp, här är jag, jag finns, ser du mig?"

Inte ens det hänger jag upp mig på. Jag hänger upp mig på att han stundtals är så fruktansvärt elak mot de unga människor som får chansen att leva en dröm. Rent jävla elak och rent förödmjukande kommentarer om artisternas uppträdande och dessutom kritiserar han artisternas klädval. Och det gör Bardponken av alla.

Det är inte okey i TV tycker jag. De här tre filurerna i juryn har ju själva valt ut dem, varför då förnedra dem inom miljonpublik.

Men en ska måste sägas, ibland har lilla Bardponken bra och kontruktiv kritik. Kommer med rena tips om hur någon kan förbättra sig, men ibland går han helt bananas på att trycka ner de här artisterna. Han borde hålla sig på mattan och bara ge konstruktiv kritik och inte kasta skit omkring sig.

Det var bara det jag ville säga idag. Okey då, en grej till. Jag har nu vunnit tre tennismatcher i rad.