Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


tisdag, oktober 08, 2013

Läser Reinfeldt min blogg?

En statsminister är ju väldigt upptagen, det är han ju. Kanske han inte hade tid att gå mediekursen, fortsättningsdelen, utan blev tipsad om mitt blogginlägg som kokade ihop 287 sidor till 5 enkla punkter. Du kan läsa mitt mediakurs-
sammandrag här:  http://goransfunderingar.blogspot.se/2013/10/avslojande.html

Troligen siktade han i första hand in sig på punkt 5, att ge sig in i striden med samma medel som hans fiender så framgångsrikt använt under åren.



Så nästa löpsedeltrams om tips. Skit i att köpa tidningen. Mitt råd är gratis.

Har du ont i ryggen:
A/ börja med att gå till en naprapat. Kostar några hundra, men vad är det mot att ha ryggsmärta?
B/ träna regelbundet.

Svårare än så är det inte. Du får tipset alldeles gratis. Ännu smartare är du om du börjar med B och hjälper inte det fortsätter du med A.

Hjälper varken A eller B är det dags att ta hjälp av sjukvården, men ge fan i att gå dit och kosta pengar för oss övriga skattebetalare om du inte först provar mina tips.

En sak har jag lärt mig. De flesta människors ryggont beror inte på sjukdom, den beror på lathet.