Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


söndag, november 10, 2013

Årets Pappa. Igen.

Oh yeah! I did it again. Årets Pappa även 2013.

Helt otroligt. Jag tackar juryn för dess hårda arbete och såvitt jag förstått så har mina konkurrenter haft ett väldigt bra år, men de nådde inte ända fram i år heller. Men det är fina medtävlande pappor i tävlingen, alla djupt älskade av sina barn. Men tydligen har de inte lyckats hålla prestationen på topp hela året.

Det är ingen lätt tävling det här, det är det verkligen inte. Min stora utmaning just nu, att ta mig runt Vättern 2014 är ingenting, absolut ingenting, mot den årliga tävlingen Årets Pappa. Här gäller att man måste prestera på topp precis hela tiden, minska svacka noteras dagligen av juryn. Ganska psykiskt påfrestande, men det kommer att hjälpa mig på Vätternrundan där uthållighet och envishet kommer att bära frukt.

Juryns motivering lyder:
En pappa som skulle kunna platsa i en film. En pappa som är lättsam och rolig, rapp i sina kommentarer och humoristisk. Som skojar med sina barn och deras vänner men som också har en seriös sida och alltid finns där som en trygg hamn när behovet uppstår. En pappa som får sina svärsöner och svärdöttrar att tycka att det borde införas en "Svärfars dag" också. En pappa som hela tiden skaffar sig nya utmaningar i livet och som bara lägger i en ny växel där andra pappor börjar krokna.

Det är en sån pappa vi i juryn har letat efter i år. Och vi har hittat honom.

Årets Pappa 2013 är: Pappa Göran

Juryns motivering i original, plus lite om segraren åren 2006,2007,2008,2009,2010,2011 och 2012 plus lite annat kan du läsa här: http://sofias-secrets.blogspot.se/

Tack juryn och jag ska med glädje även 2014 bidra till finansieringen av juryns hårda arbete.