Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


torsdag, februari 06, 2014

Nu säljer vi ut vår personal

Aha, nu gör StockholmsBuss en "norwegien air", tänker du när du läste rubriken. Nu säger Stockis upp all personal och hyr den billigaste arbetskraften som finns att hitta över hela världen.

Men nej, så är det såklart inte. Vi har redan den bästa chaufförerna som går att hitta, visserligen inte världens billigaste, men ändå de bästa. Samma sak på kontoret, inte billigaste, men bäst.

Nejdå, de vi säljer ut är de här busiga små grabbarna. Vår friskvårdsansvarige Rekas senaste kull. Fem stycken busiga och nyfikna killar som helt plötsligt och utan förvarning blir solidariskt trötta och somnar samtidigt i en enda varm hög.


Tyvärr, eller snarare lyckligtvis, bor de inte här utan hos uppfödaren någonstans i mellansverige där Reka bott de senaste månaderna för att föda sin kull. Rekas ägare, dotter/arbetskamrat Sofia, har valt att avstå från att ta en egen valp, utan säljer de alla.

Men sorry, just du kan inte köpa någon liten gullegris, de var alla tingade typ en vecka efter att det konstaterades att Reka var "havande".

Alldeles snart, inom en vecka eller två, kommer Reka tillbaka till oss om friskvårdsansvarig igen. Under hennes "mammaledighet" har vi ändå lyckats hålla igång vår fysik rätt hyfsat.