Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


fredag, mars 21, 2014

Å nu blir det lite reklam. Och en rebus.

Vi börjar med rebusen.

Första ledtråden är:

Nästa ledtråd är:

Svaret hittar du längst ner.

Så går vi till reklamen.
Äntligen, säger äntligen, har jag hittat det jag länge letat efter, nämligen vanliga solglajjor med en liten läsruta längst ner. Jag hör nämligen till den skaran som ser bra på långt håll utan glasögon, men så fort jag ska kolla klockan så ser jag ingenting, bara blurr. Att läsa Iphånen utan glasögon är dödsdömt.

Häromdagen hittade jag en websida som äntligen kunde frälsa mig, www.sunread.se. Där finns "vanliga" solglasögon men med en läsruta längst ner. Bara att välja styrka, typ 1, 1,5 osv och beställa. 395 bagis kändes som gratis.



Svaret på rebusen: jag ska ut och cykla i solen. Samtidigt som jag nu kan avläsa pulsklockan på handleden. Kan du inte läsa det här kanske du ska skaffa läsglasögon.