Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


torsdag, april 17, 2014

Skräptorsdag

Vad är det här för en dag egentligen. Skärtorsdag. Förmodligen felstavad  redan från början, skulle nog ha hetat Skräptorsdag.

Helt igenom värdelös. Här en situationsbild från vårt lilla kontor.


Tre tomma platser. Bara jag som är flitig som en myra. Telefonen tvärtyst så det är nog inte bara på vårt kontor som personalen tycker fritid är viktigare än arbetstid.

Själv säger jag bara som det gamla fina ordspråket: Arbete befrämjar hälsa och välstånd. Tur i alla fall att våra härliga chaufförer förstår det.

Dessutom, alltså dessutom, har min personal på kontoret med största säkerhet glömt att det är armhävningstorsdag, alltså armhävningar kl 10, 11, 12, 13, 14 och 15. Men det har väl inte du glömt va?

Nämen om det ska vara på det här viset kanske jag också skulle kila iväg någon timme tidigare idag och ta en uppfriskande cykeltur?

Glad Påsk på dig, bäste läsare.