Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


tisdag, september 16, 2014

Måste nog ge honom det

I går kväll tennisfajt i dubbelligan.

På ena sidan nätet: 50% Team Rynkeby 2013 = Peter
På andra sidan nätet: 50% Team Rynkeby 2015 = Göran

Jag och min partner blev rätt bortblåsta den här gången. 4-11. Men hade vi bara haft marginalerna på vår sida hade vi vunnit. Den saken står utom allt rimligt tvivel. Vi hade bara ren otur.

Aktuell ställning: TR13 - TR15 1-1.

Vaknade i morse kl 0530 av hustruns ilskna väckarklocka. Vanligtvis brukar jag fortsätta sova i vart fall en timme till . Men idag blev jag klarvaken och den första, lite märkliga tanken var, japp, då kanske jag skulle åka ner till gymmet och köra ett pass nu när jag ändå är vaken.

Så då intog jag en snabb frulle och tog bilen ner till nya gymmet. Tar bara någon minut eller två med bil. Jo jag vet, jag kan jogga dit. MEN JAG KANSKE INTE HADE LUST MED DET IDAG. Okey?

Efter uppvärmning körde jag styrka i ben, armar, axlar plus ett antal intervalljävlar på cykel. Alltså gymcykelmaskin. I vår familj kallas intervaller inte intervaller utan intervalljävlar. För vi hatar dem. Kollektivt. Trots att de är både nödvändiga och nyttiga. Vi hatar dem i alla fall.


Sen hem till duschen och sen ner till kontoret. En kopp kaffe smakar sen aldrig bättre än efter ett genomfört morgonpass. Känner mig så nöjd. Bra Göran, jäkligt bra.