Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


onsdag, oktober 01, 2014

And the winner is ....

LADIES AND GENTLEMEN, LET ME PROUDLY PRESENT.....

.... THE WINNER OF THE COMPETITION....

FLEST-TRÄNINGSTIMMAR-I-FAMILJEN-PLUS-NÅGRA-TILL.

.......

THE WINNER OF THE MONTH SEPTEMBER IS....

MISTEEEEEEEEER GÖÖÖÖÖRAN DEEEEEMNEEEERT

GIVE HIM A BIG HAND FOLKS.


Okej, kanske en lite för pretentiös presentation av min träningsinsats under september. Men likväl, vad gör alla barn, svärsöner- o döttrar, bröder, fruar och västkustbor nuförtiden? Dräller på stan? Krattar i trädgårdar? Leker med barn? Går på föräldrarmöten? Eller hemska tanke, bara latar sig?

Här är resultatlistan för september månad. Ganska lik årets övriga månader förutom någon enstaka eller två då jag tog det lugnt och bara nådde silverplats. Pallplats i nio månader av nio möjliga. Än kan gubben.


Igår eftermiddag träffade jag min "riktiga" PT, Tommy Jonson, för att prata framtidsträning. Så nu jäklar ska det bli ordning på saker och ting. Under mitt första cykelår lärde jag mig ett och annat om mig själv. Rätt mycket faktiskt.

Nu tar vi vara på det och lägger upp träningen så 2015 blir ett toppår, där den absoluta formtoppen ska kicka in vecka 28, dvs början av juli, då cyklingen till Paris startar.

Träningsgrunden blir spinning, styrketräning och cykling tillsammans med Team Rynkeby. Utöver det ska jag köra en hel del på egen hand. Känner att jag måste ligga ett steg före de andra kidsen i teamet.

Många utmaningar väntar runt hörnet, nu ska jag sätta två saker på pränt:
- lägga upp en skriftlig plan vilka cykellopp jag ska genomföra nästa år
- lägga upp en skriftlig träningsplan vecka för vecka med resp träning specad.

Frågan är om jag även hinner med att jobba också.