Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


fredag, december 05, 2014

En riktig guldsponsor

Ibland är det extra roligt. Särskilt när man träffar mitt i prick.

I åtagandet man gör när man blir uttagen att ingå Team Rynkeby ingår också, förutom att cykla till Paris, att göra så gott man kan med att samla in pengar till Barncancerfonden.

Men om du följt min blogg så vet du allt det där.

Ett av sätten vi samlar in pengar på är att försöka få sponsorer som bidrar på olika sätt. Högsta nivån är Guldsponsor, och då får man bl.a en plats på våra kläder.

Mitt sätt att hitta sponsorer har varit att maila ut info till både våra kunder och leverantörer.

En som nappade alldeles omedelbart var Bussexperten, en fullserviceverkstad för bussar.



"-Absolut självklart att vi går all in, vi vill vara en Guldsponsor", sa VD:n Erik Hult.
"-Det här ligger klockrent i vårt företags synsätt på personalvård och samhällsengagemang".

Idag gjorde jag ett besök hos dem, egentligen i ett ärende för StocholmsBuss räkning, men självklart passade vi på att prata om både cykling och deras engagemang kring Team Rynkeby.

Erik berättade att hela personalen är taggade om allt kring hälsa och träning. En vältränad och välmående mekaniker gör helt enkelt ett bättre jobb. Ungefär så.

Så Bussexpertens sponsring till Team Rynkeby är inte bara att de ger pengar till Barncancerfonden, de ser det också som ett sätt att "teambuilda" sin egen personal på ett positivt och hälsosamt sätt.

Exakt så som vi i Team Rynkeby vill att alla företag ska tänka. Fasicken så kul det var med en sån positiv feedback. Jag fick liksom en bekräftelse på att Team Rynkeby verkligen gör skillnad på flera sätt.

Och inte blev det sämre av den julgåva som jag fick. Vi kom överens om att choklad är bra för hälsan och välmåendet. I små portioner.