Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


tisdag, december 23, 2014

Vi har vunnit en upphandling!

Kan man tänka sig. Nu när jag kommit hem från sjukhuset mötte mig ett jättekul besked.

Vi har nämligen vunnit Tomtens upphandling av hans nya transportsätt nu när hans renar gått i pension. Det kanske du inte visste, men så är det.

Här syns han nöjd och glad vid vår allra första julklappsutdelningsresa. Han blev, precis om alla våra andra uppdragsgivare, väldigt nöjd med vår service och chaufförer.

Ber att få citera hur han sa: "- oj, de här chaufförerna är ju lika flitiga och hjälpsamma som alla mina Nissar, det är rätt ovanligt. Och vad skönt det var att åka buss. Man flöt ju fram, det här var mycket bättre än att åka släde".




Avslutningsvis vill jag tacka dig kära läsare för att du läser min blogg. Det kommer mera, det kan jag lova. Jag önskar dig också en riktigt riktigt härlig julhelg.