Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


onsdag, januari 28, 2015

Lite irriterad bara

Det är möjligt att det här inlägget kan rubriceras som reklam. Det är inte meningen.


Saken är den att den här produkten inmundigar jag tvenne gånger per dag. Fil med flingor, toppat med blåbär (ibland hallon), både som förmiddagsmellis som eftermiddagsmellis. Missar man mellisarna sjunker energin och därmed produktionstakten på kontoret. Sånt går inte för sig.

Men eftersom det är billigare att köpa Big pack istället för normalstorlek så gör jag det. Det är då problemet, och därmed min irritation börjar.

Mängden flingor i paketet gör nämligen att undre halvan av flinglagret av tyngden från den övre halvan flingor pressas ihop och kvar på slutet blir bara krossade flingor. Jag gillar inte krossade flingor. De gör att det kliar i halsen. På insidan.

Så nu funderar jag på att istället köpa normalförpackningar där krosset inte är ett lika stort problem. Jag kommer att förlora ekonomiskt på detta, men jag tror både min fysiska som psykiska hälsa skulle må bra av ett sådant ekonomiskt vågspel.

Som sagt, det här inlägget ska inte ses som reklam, snarare som reklamation.