Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


tisdag, januari 27, 2015

VILODAG!

Äntligen. Vilodag. Nu har jag kört 5 bra pass på fem dagar igen och dags för en vilodag. Ska bli rejält skönt, hårdträning sliter på en gammal kropp.

Idag när jag vaknade, efter en extra lång sovmorgon, det är ju ändå vilodag, blev jag glad när mitt artrosknä värkte.


Glad? Kan ju verka konstigt, men det har sin förklaring. Det lilla onda är som ett kvitto på att jag körde järnet under gårdagskvällens spinningpass.

Dessutom kände jag mig extra glad för nu känner jag att jag fått utlopp för all träning. Kolla bara här mina wattuttag på spinningen. Säkert inga märkvärdiga siffror om någon möjligen jämför, men det visar ju en klar och tydlig förbättring.

I början av december så låg mitt snittuttag under ett spinningpass på 151 watt och ca 275 i maxuttag. En månad senare var motsvarande siffror 158 resp ca 300. Igår var de 191 resp 345. Yeeahhh, give me five!

Fan så roligt det är med mätbara resultat. Särskilt kul när de går åt rätt håll, så nu blir jag ännu mer taggad och längtar redan till i morgon då nästa femdagarsperiod börjar.

Dessutom, alltså dessutom, sa min hustru i går när jag kom hem och berättade om min förbättring att det syntes, för mina lår har blivit större. Det du, inga dåliga grejer. Yeeahh, give me five!

Men först som sagt en vilodag. Tror jag inkluderar även jobbet i den vilodagen.