Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


söndag, februari 15, 2015

Inställt? Knappast.

Igår lördag skulle vi ha kört vårt sedvanliga spinningpass med Team Rynkeby. Men inte denna lördag. Eftersom det råkade vara Alla Hjärtans Dag valde vårt team att istället stå vid vår guldsponsor Ica Maxi Lindhagensgatan i Stockholm för att samla in pengar till Barncancerfonden.

Nu trodde du kanske att spinningspasset helt gick upp i rök. You know me. Icke, ett pass får inte missas. Jag tog igen det idag på eftermiddagen, så idag blev det två pass, ett morgonpass på gymmet och så en "halvtimmare" på trainern innan middagsmaten.

För att komma i rätt stämning satte jag upp en bild på vår spinningsledare Lars in action från ett riktigt pass. Sen vrålade jag med jämna mellanrum LÄÄÄÄGG PÅÅÅ för att få mig att trampa ännu fortare. Det funkade klockrent.


Tillbaka till lördagen. På förmiddagen samlades som sagt teamet för att samla in pengar. Även vår maskot Rynke kom. Lite sent eftersom han hade lite jobb att utföra åt en annan guldsponsor, Arla.


Det visade sig även att Rynke har behörighet att köra turistbuss. Välutbildad kille, kan enligt uppgift köra allt från gräsklippare till jumbojet. Kan vara bra att veta när högsäsongen för StockholmsBuss närmar sig.

Rynke bidrog inte så värst mycket under insamlingen, satt mest och åt sockerhjärtan och hällde i sig ofantliga mängder Rynkebyjuice.


Vi övriga jobbade desto hårdare och lyckades samla in en rejäl slant som vi oavkortat vidarebefordrar till BCF.


Hann också med en liten trevlig fikautflykt med hustrun på söndagen. Kollade in blommor på Ulriksdals slottsträdgård och fikade sedan på slottscafét där jag åt en synnerligen smarrig toscakaka till kaffet. Ungefär som när man cyklar med Fredrikshof.