Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


fredag, februari 06, 2015

Jag har fått en kränkt kvinna på halsen

Läste i går i en branschtidning följande:

Både fack och bussbolag i Kronobergs län har anmält Länstrafiken för otillåten kameraövervakning på bussarna - det rapporterar Smålandsposten.
Den massiva kritiken uppkom sedan flera bussförare känt sig obehagligt övervakade av Länstrafikens kameror i bussarna.

Detta berättade jag för min medarbetare tillika dotter varpå hon omedelbart hotade med att ringa TV-programmet Bygglov alternativt Äntligen hemma för att få hjälp med att installera en dörr till hennes rum. Om inte dom kan hjälpa till drog hon till med det riktigt otäcka hotet, att ringa programmet Arga snickaren.

Medarbetare Sofia anser nu alltså, lite plötsligt, att hon känner sig obehagligt övervakad av sin chef tillika far. Som har sitt skrivbord på en mycket strategisk plats. Hennes integritet är nu hotad om ingen dörr installeras påstår hon.

Vår trafikledare Niklas har ännu inte inkommit med några krav på ombyggnad av kontoret. Han kanske bara markerar den obehagliga övervakningen genom att vara ute och köra en buss istället. Som inte har vare sig kamera, eller chef, installerad.