Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


torsdag, mars 05, 2015

Å ja ba, guuuuud va coolt

Tror jag har hittat ungdomens källa. Ramlade över nån slags träningsblogg där många bloggar om träning och hälsa. Kändes kul och bra så jag kollade in.

Åtta av tio bloggare var unga tjejer, resten rätt coola unga snubbar som bygger lite här och där på kroppen och så en och annan mer svenskt lagom.

Massor av selfisar i speglar på trådsmala kroppar före under och efter träningar. Såklart också på både  killiga och tjejiga maffiga biceps. Och bilder på mat, hembakade energikakor och lite annat. Inga medelålders eller äldre bloggare så långt ögat kunde nå.

Så får det ju inte vara, nån balans måste det ju ändå vara, så jag tänkte börja bloggskriva och visa bilder på mig i samma anda som de andra på den där sidan ett tag så får vi se vad som händer. Okey, here we go:

Tänkte först bara presentera mig lite. Jag ba, jag heter Göran redan från början då. Typ ett himla vanligt namn under bronsåldern där jag kommer från. Guuud va töntigt namn egentligen, skulle hellre velat heta Djordg eller nåt mer intenatenellt gångbart i media och så!!!!!!


Men man har ju dom föräldrar man är född med, så det får ju vara som det är dårå. Men inget ont om mina föräldrar, guuud så gulliga och mysiga de är!!!!! Eller var, dom är ju döda nu. Jättetrist tycker jag. Ibland blir jag jättelessen när jag tänker på dom. Saknar dom!!!!!! Jättemycket!!!!!

Nä, nu orkar jag inte skriva mer, måste piffa upp mig lite innan frugan kommer hem. Då vill man ju se lite fräsch ut, eller hur????????

Ses i morrn igen.