Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


torsdag, mars 05, 2015

Jag är bra på spontanshopping

Jag har blivit rätt bra på att spontanshoppa, det är ju hur kul som helst.

En gång spontanshoppade jag en hel buss. I går blev det dock lite billigare, skulle bara in till city för att hämat ut mina nya cykelbrallor som det står Fredrikshof på.

Jo jag vet, om några veckor får jag två nya cykelbrallor, men på dom står det Team Rynkeby och något sponsornamn på. Varje tillfälle ska ha rätt uniform, så är det bara.

Även dotter, tillika medarbetare, Sofia hängde med. Hon har minsann gått i min skola, hon är också rätt duktig på att spontanshoppa.

Det här kom jag hem med, tillsammans med en tommare plånbok.


En regnjacka behöver ju varje cyklist. I alla fall i teorin. Likaså en ny fräsch sadelväska. Visserligen har jag ju redan en, men å andra sidan är den rätt sliten och dessutom, dessutom får jag ju snart en ny fin Bianchicykel som ju behöver lite praktiska saker.

Nya däck, Four Season så här på försäsongen. Funkar säkert alldeles utmärkt med mina vanliga däck, men å andra sidan har bakdäcket blivit rätt slitet efter vinterns trainerpass. Jo jag vet det också, det finns särskilda trainerdäck. Har ett blått sådant, men orkade inte byta när lusten för trainerträning ramlade över mig. Och sen satt cykeln där den satt.

All denna spontanshopping när avsikten bara var att hämta ut min nya brallor. Stod också och fingrade lite på en rätt tuff cyclocross, men hejdade mig lyckligtvis i tid innan någon försäljare hann fram.

Sofia hittade också rätt mycket, mest kläder, men hon stannade vid en vindstoppertröja.

Så sammantaget tror jag Cykelcity gör en bra affär att tillhandahålla Hovets cykelkläder. Jag och Sofia är nog inte de enda som hittar lite andra kul saker när man ändå är där.