Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


fredag, mars 06, 2015

JAG JAG JAG har blivit sponsrad!!!!!!!

Fatta grejen, jag jag är SPONSRAD!! Jag alltså, lilla jag.

Eller kanske inte bara jag dårå, alla i Team Rynkeby har blivit det. Vi kommer i morgon att få SUPERCOOLA !!!! skitsnygga solglajjor. Fattar inte riktigt de som INTE OBS OBS OBS I-N-T-E har såna nuförtiden. Bliz äger!!!!!!


Måste bara berätta. Vilket härligt träningspass jag gjorde idag på lurren. Var på gymmet med frugan och körde, precis som jag sa, ett pass för rumpan. Upp och ner, upp och ner, upp och ner. Med en tung grej som nästan ser ut som en gullig handväska liksom.


Sen gjorde jag lite andra grejer också. Urjobbigt typ lyfte 80 kg på en stång flera gånger. Bra för både rumpan och ryggen. Och lite andra grejer på kroppen. Jag kommer att få en sjukt snygg rumpa. Det tycker frugan också.

När jag kom hem var jag bara TVUNGEN !!! att prova mina nya Fredrikshofsbrallor. Gud va läckra. Nästan jättesexiga. Tycker jag i alla fall!!!! Frugan sa ingenting, hon tycker jag är barnslig. Jag fattar ingenting liksom. Nada. De är ju supersnygga. Urmysiga färger, rött, svart och vitt.


Fast dom kan jag inte ha i morgon då frugan och jag är bortbjudna på middag. Ska bli SJUUKT kul. PARTY PARTY PARTY !!!!!!!!!!!!

Nu säger frugan att jag har gått överstyr med det här skrivsättet, så då får jag väl avsluta mitt sociala experiment med att blogga som unga människor tycks blogga nuförtiden. Och återgå till det vuxna och ansvarsfulla skrivsättet.

Guuuud va tråkigt!!!! Så hiiiimla gammalmodigt tänkt, liksom mossigt. Tillbaka till Jurassic Park-tiden liksom. Tycker JAG i alla fall!!!!!! Men Bliz äger ändå.