Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


torsdag, mars 19, 2015

Pausunderhållning

Som du märkt har jag tagit en paus i bloggskriveriet. Har legat inbäddad i influensa men börjar nu se ljuset i tunneln.


Som man vet du hur det är med sånt. Livet är en misär och det är ett rent under att vi överhuvudtager överlever såna här prövningar. Kvinnor förstår inte sånt, de är gjorda på annat sätt helt enkelt. Män är känsliga varelser.

Under tiden jag jobbar mig tillbaka till livet kan du läsa den här bloggen på swimrunners.se som är skriven av....ta da, min dotter tillika medarbetare Sofia. Där blir jag så att säga påhoppad.

Ett annat ställe att finna inspiration är att kolla in den HÄR nya roliga sidan. Tanken är att man där kan finna både motivation och inspiration för sin träning oavsett idrott. Och gissa vem som råkar finnas med där som en slags inspirationskälla? Joråsåattliksom.....