Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


torsdag, mars 12, 2015

Tack till några stycken

Det lönar sig att vara kommunikativ. Igår publicerade jag en bild på min trainer på Instagram och Facebook.

Jag skrev så här och publicerade den här bilden:

När jag gick förbi tyckte jag den skrek: INTERVALLER. INTERVALLER. Fega inte ur gubbjävel. Du får INTE ligga på latsidan. Lika bra att göra som man blir tillsagd.


Så jag bytte om till kläder enligt gällande träningsklädkod och satte mig att trampa runt tramporna. Avsikten var intervaller.

Efter bara några minuter insåg jag att jag inte hade lust och att situationen var mer än överjävligt tråkig. Dessutom hade jag satt min gamla cykel i trainern och den är inte längre särskilt skön att cykla på.

Så efter bara 15 minuter la jag ner projektet, gick upp och bytte om för att sätta mig i soffan och kolla TV. Men så såg jag att några hade kommenterat Facebookinlägget och då fick jag dåligt samvete.

Man får inte luras. Så jag gick och bytte tillbaka till kläderna enligt gällande träningsklädkod och gick ner till trainern. Igen. Och körde järnet. Jag lovar.

Den uteblivna lusten förvandlades till ett slags jävlaranamma och det blev 30 minuter absolut hårdkörning med intervaller 3 minuter fullt ställ, vila 3 minuter, fullt ös 3 minuter, vila 3 minuter så många jag nu hann på en halvtimme, vilket borde ha varit typ 5 stycken.

Måste ha gett full effekt för jädrar i min lilla låda vad det kändes i låren när jag vaknade i morse.

Så därför vill jag framföra mitt hjärtliga tack till er få som tryckte gilla resp kommenterade något. Tack vare er blev det faktiskt ett bra pass i hemmiljö. Som belöning tar jag idag en vilodag från all träning. Börjar känna mig lite sliten så det passar ju fint.