Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


torsdag, juli 23, 2015

Vissa dagar blir hjärtat lite varmare



Igår var det en sån dag då hjärtats temperatur steg några grader. Plötsligt plingade det till i inboxen och jag kunde läsa följande:

Hej Göran! 
Följer din blogg med spänning och måste gratulera dig till Paris-resan. Ditt senaste inlägg om Triathlonpremiären har upptagit hela min dag. Nu är jag anmäld till träningen på tisdag, trots att ingen (!!!!) av alla mina kompisar visar minsta intresse till den här träningsformen. Så på tisdag står jag där, inspirerad av dig, ensam och vilsen och tänkte försöka lära mig något. Har du några tips jag bör känna till, kläder, utrustning, förberedelser? ska du dit? Tack för en bra blogg och lycka till framöver!

Måste erkänna, fan vad glad jag blev. Och vad stolt jag blev.



Tänk att jag, lilla jag (196 cm, 98 kg), kan inspirera andra. En både kul och skön känsla måste jag erkänna.

Sen måste jag, på förekommen anledning kan vi säga, meddela tiderna vi i min familj presterade häromdagen på Triahtlonträningen. Så kanske man kan få lite lugn och ro på jobbet också:

Dotter/medarbetare Sofia: 36:52 (glöm inte att kolla in hennes blogg då och då, hon gör också lite halvtossiga saker)
Svärson Jonas: 41:20
Jag: 51:30

Jag har således en del att jobba på. T.ex snabbare simning, snabbare ombyte till nästa gren, något snabbare cykling och mycket snabbare löpning. Det är väl receptet i ett nötskal som man säger. Får ligga i och träna som attan under semestern som hägrar efter helgen.

Du som gillar utmaningar, om du har lust att göra något gott för dig själv, när du samtidigt gör något gott för andra, så ska du kanske bli en del av Team Rynkeby 2016. Kom till ett informationsmöte så får du veta mer.

Kanske har du läst om min resa under året tillsammans med Team Rynkeby Stockholm. Om du blir utvald får du garanterat en helt oförglömlig upplevelse.

Du kanske undrar om jag själv ska söka till 2016 års team? Det kan du fethaja. Har fått en high five av hustrun att hon ger sitt samtycke en gång till, så min ansökan är redan inskickad.

DEN känslan vill du inte missa. Jag lovar.
Jag får gåshud när jag tittar på den här bilden.


 Inte heller den här känslan, att var en del av ett team bestående 
av helt fantastiska medmänniskor, vill du inte missa. Jag lovar.
Jag får gåshud även när jag tittar på den här bilden.