Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


tisdag, augusti 11, 2015

Nu känns det bara tomt, nästan meningslöst

Pust, stånk och stön. Mitt cykelliv känns nu bara tomt och meningslöst. Allt som jag har sett fram emot, och både tränat och kämpat för under nästan ett helt år, är nu över. Nästan.


Det var de här loppen som jag hade som årets stora målsättningar.

Halvvättern, Mitt första HV. Ett fantastiskt kul lopp om än ett skitjobbigt dagsverke.

Vätternrundan. Mitt andra VR. Ett fantastiskt kul lopp om än ett skitjobbigt halvdygnsverke.

Pariscyklingen. Magiskt. Har du inte läst mina blogginlägg om det så kan du göra det nu. Om du är nyfiken alltså. Länken är till målgångsdagen, sen får du fortsätta bakåt i bloggen för att läsa om alla de andra dagarna.

Mälaren runt. Mitt andra MR. Absolut skitkul. Härligt gäng och en bra snitthastighet blev det också.

Kvar att köra är loppet Roslagshösten den 6:e september. Ett kul och trevligt lopp. Jag ska köra ihop med några i en egen liten grupp som vi döpt till Team Mellanmjölk. Har du lust får du gärna hänga med i den gruppen. Vi kör 13-milabanan och tempot blir 28-30 ungefär.

Vill du köra fortare eller långsammare finns flera andra olika fartgrupper att välja på.

Höll ju på att glömma Stockholm Triathlon 23:e augusti. Men det är för mig en sån där "lattjo-lajban-tävling" bara för att det verkar kul. Har inget särskilt mål där, bara att ha lite kul och liksom prova på. Kanske det är så kul så en halvironman ligger inom räckhåll. Vem vet.

Alldeles strax ska jag iväg på informationsmöte om Team Rynkeby Stockholm 2016. Vill du vara med i nästa års team måste du ansöka senast 20 augusti.

När teamet är uttaget ska jag sätta mig ner och få ihop en säsongsplan för 2016. Hänger ju ihop med om jag får vara med och cykla till Paris en gång till eller inte. Men de där pölarna Vättern och Mälaren riskerar ju att få sig en omgång till. Kanske måste ytterligare en pöl rundas också. Vi får helt enkelt se.

Struktur är viktigt, sa Bill. Träningsplanering är ännu viktigare, sa Bull.