Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


fredag, oktober 16, 2015

En stenhård kamp

Den välkända tävlingen Flest träningstimmar i familjen Demnert pågår, lite i skymundan, i ett rasande tempo.

Olyckligtvis har jag varit dålig på att publicera tidigare månadsresultat så att du har kunnat hålla dig uppdaterad.

Men nu är det dags att visa upp siffrorna för de 30 senaste dagarna. Man ska som bekant inte ta ut någon seger i förskott, men såhär efter halva månaden känner jag ändå en viss segervittring.




Nu kanske du tror att vi bara kör lite lattjo-lajban-träningar för att få minuter. Icke. Vi alla som är med i tävlingen och som kämpar att komma högst på pallen kör våra pass med god intensitet och med fullt fokus.

By the way, i morgon ska jag ut och cykla sådär 300 minuter med företagets Postcykel, brukar låna den på helger, men om du träffar Sofia, så berätta inte det för henne. Hon blir så sur då. Det ingår i taktiken att ägna sig åt idrotter som tar tid. Sofia försöker kontra min cykling med tidskrävande swimruntävlingar.

Men de övriga har inte en suck på guldmedaljen. Tennis, gymträning och lite basketmatcher då och då är inte mycket att komma med i det här sammanhanget.

Dagsläget:

Göran Demnert
2030 min
Sofia Demnert
2024 min
Marcus Demnert
922 min
Kristina D.
380 min
Gunnar Demnert
294 min
Jonas Demnert
180 min

Några har stora och svåra målsättningar att nå fram till under 2016, andra tränar lite lagom för att må bra i största allmänhet. Någon har till och med en extremt svår utmaning så långt bort som 2017 att sikta mot, och som kräver år av hård träning. Du får själv gissa vem.

Men i övrigt får man väl anse att alla i min familj är tämligen normalbegåvade.