Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


lördag, januari 09, 2016

Nu har jag knäckt Sa Calobra

Hade tänkt att lördagspasset skulle bestå av löpning. Men näe, det var för kallt. Dessutom somnade jag i soffan framför tv:n efter lunchen.

Men min karaktär vägrade en träningsfri lördag, särskilt som det står Löpning eller cykling i mitt träningsschema. Det är därför det är så bra med ett nedskrivet träningsschema, det är svårare att "fuska". Works for me.

Då bestämde jag att det fick bli ett litet pass på trainern. Först tänkte jag cykla till en Tacxfilm, men någonting har hänt med programmet så jag får det inte att funka på min dator. Men strunt samma, jag kör 4x4-intervaller istället tänkte jag.

Men så kom jag på att det finns ju massa träningsfilmer på You Tube. Och där minsann, hittade jag en klättring uppför Sa Calobra på Mallorca, så den valde jag.


Det visade sig vara rätt kul. Såklart inte lika jobbigt som i verkligheten. Tror jag.

Möjligen, vilket vore kanonkul, får jag möjligheten att köra den på riktigt i april då jag bokat in mig på ett träningsläger på Mallis.

En typiskt "före-bild" innan jag slog igång filmen. 
Inte lika pigg på toppen av berget.