Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


tisdag, februari 23, 2016

Jag har fått skäll av min simfröken

I går var det crawlkurs igen. Gick käpprätt åt fanders med precis allting. Ingenting funkar i min simning längre. Plötsligt klarar jag inte ens en 25:a. Det blir fullständigt kaos i kroppen efter 15 meter och lungorna liksom krymper ihop av för lite luft.

Andningen funkar inte, får in massa vatten i truten när jag ska andas på högersidan, kroppsrotationen blir fel, armdragen blir fel, bensparkarna driver mig inte framåt, benen sjunker, armarna fladdrar. Allt är åt helvete. Allt. Ville bara häva mig upp ur bassängen och gå hem och gråta. GAAAHHHHHH!!!!!


Så i morse blev jag inkallad på min dotter tillika medarbetare tillika simfrökens kontorsrum. Ärendet uppgavs vara avhyvling.

Och det blev det så det stog härliga till. Jag var inte värd mycket inte. En så usel pappa tillika simelev har inte skådats sedan Krimkriget.

Inte nog med det, jag blir officiellt avhyvlad på hennes blogg också. Visserligen är jag inte nämnd vid namn, men det är ju inte så svårt att gissa vem hon menar. Hennes blogg hittar du HÄR.

Trodde du det var nog med det? Näe, jag blir föremål för en officiell diskussion på Fejan också. Men där finns i alla fall en synnerligen positiv kommentar som jag tar åt mig med glädje. Tack Annika.

I morrn sk---er jag i att det är vilovecka, det får bli ett simpass på lunchen. Det här går inte, jag får inte ge upp.

Här ser du Facebookinlägget på Medleys sida:
Kära Crawlkompisar. Nu är inbjudan till andra upplagan av Medley Simutmaning ute. Era instruktörer tar upp anmälningar för er som går kurser. Ni som gått tidigare eller inte bor i Stockholm men vill deltaga skickar ett mail med anmälan till simutmaning@medley.se. Samma adress fungerar fint för frågor. Visst ses vi den 9 april? Ni som simmade förra året, peppa nu era kompisar. Vi  crawl!
Succén från i höstas upprepar sig! Nu är det dags för andra upplagan av Medleys Simutmaning. I höstas samlades ett gäng förväntansfulla och lite nervösa simmare för sitt livs första simutmaning på tid i bassäng. Vilken eftermiddag de bjöd på,…
WWW.MEDLEY.SE
Sofia Demnert och 4 andra gillar detta.
Kommentarer
Sofia Demnert Det här ska bli så roligt!!! Emoji grin
GillaSvara159 min
Annika Gardell Jajemensan! Kommer pappa Göran? Jag kommer aldrig glömma hans 50 crawl från förra året. Fantastiskt!
GillaSvara145 min
Sofia Demnert Såklart han gör! Om han inte har slutat simma. Emoji winkDet var lite dålig stämning efter att han kört igår... något om att han aldrig kommer lära sig och lika gärna kan lägga av osv... men vi vet ju alla att det kan kännas så ibland. Emoji smile
GillaSvara40 min
Annika Gardell Jag har följt hans blogg så jag har sett några inlägg åt det hållet. Vi har alla varit där. Och vi vet ju att han kan. Kämpa Göran. Kämpa alla! Vi älskar ju trots allt sporten.