Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


torsdag, mars 17, 2016

Jag har hittat ungdomens källa

Det måste vara så. Att jag alltså måste ha sprungit, cyklat eller simmat förbi ungdomens källa och det skvätte upp lite på mig.

För hur annars kan man förklara att jag fått en finne, sannolikt en ungdomsfinne. I näsan. Men ändå, en ungdomsfinne. Det är stort i min ålder.

Jag avstår att publicera en bild på min näsfinne.

Sen undrar man lite försiktigt om mina läkare läser min blogg. Tänk om de blev lite oroade över förra veckans spinningpass där jag fick en maxpuls på 101 % så de vill kolla om min pacemaker är korrekt inställd.

Hur annars kan man förklara att jag i går fick en kallelse för kontroll? Kan ju såklart vara dags för den årliga servicebesiktningen. Kanske rent av troligt.