Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


lördag, april 23, 2016

Jag på triläger - Mallorca. Dag -1

I morgon gäller det. Mitt första stora träningsläger. På Mallis med arrangören Team Snabbare.

Jag åker med dotter/arbetskollega/träningskompis/sim-PT2 Sofia och hennes man Jonas.

Känner mig lite nervös. Sofia säger att jag nog ska räkna med att vara äldst, men ändå inte sämst. Hon och Jonas gjorde den här resan även förra året, så dom vet ju lite sånt. Låter ju "kul".

Men det är som vanligt, gör inte så mycket om jag sladdar efter lite här och där, jag vill ha roligt med mina förutsättningar och träffa nya glada människor som gillar samma sak som jag.

Förutom cykling kommer det att bli s.k. workshops för både löpning och simning i både pool och i havet. Min avsikt är att suga i mig så mycket tips och trix som det bara går. Och träna på allt för jag känner en oerhörd drivkraft att hela tiden bli bättre. På allt.

Take off från Arlanda kl 07 i morgon bitti så i kväll blir det en tidig kontakt med kudden.

Synnerligen svårt att packa. Vet ju inte riktigt vad som så att säga "går åt". För att slippa tvätta för mycket har jag med mig massor av cykeltröjor och brallor och lite annat smått och gott. Sannolikt i överflöd. Nån gång ska jag resa överdrivet lätt. Nån gång.


 Både Rynkeby och Fredrikshof kommer 
att bli representerade under veckan


Efter tre ompackningar blev slutresultatet så här.
Vem sa att det är lätt att packa för bara en vecka?


Tanken är att under veckan ge mig i kast
med den här lilla backen, den berömda Sa Calobra.

Avslutningsvis ska jag somna ikväll med den här devisen i tankarna: