Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


tisdag, oktober 18, 2016

Jag har cyklat med henne. Coolt

Känner du igen den här tjejen?


Det är ju Karolina Örnstedt. Vilken superhäftig tjej. Det hade jag ingen aning om när jag körde Halvvättern 2015 med en grupp från Fredrikshof, innehållande bl.a andra vår nuvarande Kapten Jonas från Rynkeby Stockholm.

Karolina var inte med från början i vår grupp men precis innan starten frågade hon Mäster Anders, Anders Johansson som var vår gruppkapten på loppet om hon fick köra med oss.

Då ska man veta att vår grupp siktade på en hastighet runt 28-29 nånting. Det jag inte visste då var vilken kapacitet Karolina har i sin kropp. Idag tillhör hon Stockholms elit om jag inte är felinformerad.

Om du klickar på bilden kan du även läsa att hon är den första kvinna i världen som kört över massor av skithöga berg nere i Europa.

Och kan du fatta, jag har cyklat Halvvättern tillsammans med den här supertjejen. Det är stort.

De sista 7 eller 8 milen på det loppet snittade vi nästan 33 vilket ännu denna dag tillhör en av mina häftigaste och snabbaste rejs. Då hade vi dessutom kört 7 mil i skitjobbig motvind. Inte undra på att jag fick ett Görantypiskt psykbryt vid mållinjen.

Om du läser det här Karolina, tack. Du bidrog verkligen till att det för mig blev ett magiskt lopp.

HÄR kan du läsa min race report från det loppet. Och HÄR kan du läsa om dageneftertankar. Och HÄR det sista jag skrev om det racet. Med en särskild hyllningsbild på Karolina.